2010.12.21. 17:07
Karácsonyi menü
Csupa hal :)
Bajai halászlé gyerekbarát módon,
Lazac steak zöldborópürével, capribogyós mártással
Pisztráng roston, petrezselmes burgonyával.
Desszert: Csokimousse piskótával, mézeskalács, mákoskalács, túróspogácsa
25.-én,
Szólj hozzá!
Címkék: menü karácsony süti halászlé ponty lazac csokoládé pisztráng hal recept főétel karácsonyi mézeskalács mousse mákoskalács
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Utolsó kommentek