Nos ezt nem bánom oly nagyon. Elég régóta először, ez az az év, amiben nincs olyan esemény, amiért azt mondanám, hogy ez egy jó év volt.....ez az év sokkal inkább a túlélésről, kínlódásról szólt. Idén A nagyfiam elkezdte az iskolát, ami neki ugyanúgy megterhelő, mint nekem :) Mindketten bagoly tipusúak vagyunk, nekem iszonyatos szenvedés felkelni reggel hatkor, neki nemkülönben. De annak ellenére, hogy anno épp emiatt volt egy rakatnyi igazolatlan elő órám :) büszkén mondhatom, a fiam egyszer sem késett el idén :) Persze ebben nagy szerepe van a férjemnek, és a hugomnak, mert ha mégis elaludtam, ők voltak, akiknek a segítségével menthető volt a reggel :)

Ez azért pozitív eredmény :)

Az még inkább, hogy Bencének több mint száz piros pontja, számos csillagja, és ötöse van, ellenben megúsztunk fél évet fekete pont, és egyéb csúnyaságok nélkül :) A félévi felmérője 47-ből 46 pontos lett, én pedig nagyon, nagyon büszke vagyok rá :)

Katus, az Katus :) Nem sokat változott ebben az évben, talán kissé kevésbé link mint tavaly. Kiscsoportosból középsős lett, továbbra is imádja az ovit, szépen rajzol, egyre jobban megértik egymást mind Bencével, mind Lizivel. Nagyon remélem hogy sikerrel orvosoltam a középsőség miatti féltékenységét sok törődéssel, odafigyeléssel, szeretettel.

Lizi ebben az évben lett kisgyerek. Év elején hiába volt már majdnem két éves, ő még baba volt, hihetetlen módon igényelte az ölelést, kényeztetést, törődést. Mostmár, mikor folyékonyan énekli a cifra palotát, a kiskarácsonyt, és a többit, amikor a babáját dajkálja reggeltől estig, most hogy megkérdezi tőlem, hogy anya, hát nem érted? Nos mostmár nem baba, hanem egy tündéri kisgyerek, aki hihetetlen bátorsággal fedezi fel maga körül a világot :) Csodálatos ezt végignézni, mégis szomorúsággal tölt el a tudat, hogy már nincs kisbabám :( És talán már nem is lesz :(

Nem volt rossz év, mégpedig azért nem, mert szeretjük egymást, mindenki jól van, senkivel se történt semmi baj, de azért örülnék ha az elkövetkező években lehetne élni is, nem csak túlélni....ha nem itt, akkor máshol, de muszáj hogy jobb legyen :(

 

A bejegyzés trackback címe:

https://3gyerek.blog.hu/api/trackback/id/tr852548280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása